Image

Wat te doen bij kwetsuur ?

De meeste ziekenfondsen komen tussen voor wat betreft het inschrijvingsgeld. Hier kunt u de formulieren downloaden om een aanvraag te doen bij uw ziekenfonds. U kan hier ook een ongevalsaangifte downloaden.

{phocadownload view=filelist|id=3|limit=9}
 

WAT DOEN BIJ EEN KWETSUUR ?  (bij verdere vragen, neem gerust contact op)

  • Een formulier “aangifte van ongeval / medisch getuigschrift" vragen aan uw ploegafgevaardigde of aan Filip Demeyer. Normaal liggen er ook formulieren in de receptie. Dit formulier laten invullen bij de eerste raadpleging bij de dokter.Let op ! De verzekering is sinterklaas niet ! Op uw visite van de dokter krijg je al terug van het ziekenfonds en het geen je verliest springt de verzekering bij. Gaat het hier maar om een gewone raadpleging , dan loont het de moeite niet om dit formulier op te sturen ! Vindt je van wel , lees dan verder.
  • Het ingevulde formulier zo vlug mogelijk aan Filip Demeyer bezorgen , Kerkstraat 16 te Dentergem. We hebben maar 21 kalenderdagen de tijd om aangifte te doen ! Vergeet niet een klevertje van het ziekenfonds erbij te steken. Verder moet u niets invullen , enkel de dokter. Filip vult dan de rest in. De dokter mag zeker niet vergeten in te vullen of er eventueel later kiné zal nodig zijn. Staat er niets op en nadien blijkt het toch nodig , dan telt het niet !!!! Dus beter iets laten invullen. Nadat Filip het formulier opgestuurd heeft , krijg je dan van Filip een formulier van de verzekering van de voetbalbond.
  • Alle onkosten zoals van dokter , kiné enz… gewoon zoals anders binnen dragen bij het ziekenfonds. Vraag dan aan het zieken fonds een gedetailleerde rekening omdat het om een sportongeval gaat.
  • Het formulier dat je gekregen hebt van Filip ,moet je bij volledige genezing laten tekenen door de dokter , als uw zoon terug mag spelen. Dat zelfde formulier moet je dan samen met de gedetailleerde rekening van het ziekenfonds binnen brengen bij Filip Demeyer. Ongeveer een week daarna weet je dan hoeveel je terug krijgt.

 

De meeste ziekenfondsen komen tussen voor wat betreft het inschrijvingsgeld. Hier kunt u de formulieren downloaden om een aanvraag te doen bij uw ziekenfonds. U kan hier ook een ongevalsaangifte downloaden.

{phocadownload view=filelist|id=3|limit=9}
 

WAT DOEN BIJ EEN KWETSUUR ?  (bij verdere vragen, neem gerust contact op)

Een formulier “aangifte van ongeval / medisch getuigschrift" vragen aan uw ploegafgevaardigde of aan Filip Demeyer. Normaal liggen er ook formulieren in de receptie. Dit formulier laten invullen bij de eerste raadpleging bij de dokter.Let op ! De verzekering is sinterklaas niet ! Op uw visite van de dokter krijg je al terug van het ziekenfonds en het geen je verliest springt de verzekering bij. Gaat het hier maar om een gewone raadpleging , dan loont het de moeite niet om dit formulier op te sturen ! Vindt je van wel , lees dan verder.

Het ingevulde formulier zo vlug mogelijk aan Filip Demeyer bezorgen , Kerkstraat 16 te Dentergem. We hebben maar 21 kalenderdagen de tijd om aangifte te doen ! Vergeet niet een klevertje van het ziekenfonds erbij te steken. Verder moet u niets invullen , enkel de dokter. Filip vult dan de rest in. De dokter mag zeker niet vergeten in te vullen of er eventueel later kiné zal nodig zijn. Staat er niets op en nadien blijkt het toch nodig , dan telt het niet !!!! Dus beter iets laten invullen. Nadat Filip het formulier opgestuurd heeft , krijg je dan van Filip een formulier van de verzekering van de voetbalbond.

Alle onkosten zoals van dokter , kiné enz… gewoon zoals anders binnen dragen bij het ziekenfonds. Vraag dan aan het zieken fonds een gedetailleerde rekening omdat het om een sportongeval gaat.

Het formulier dat je gekregen hebt van Filip ,moet je bij volledige genezing laten tekenen door de dokter , als uw zoon terug mag spelen. Dat zelfde formulier moet je dan samen met de gedetailleerde rekening van het ziekenfonds binnen brengen bij Filip Demeyer. Ongeveer een week daarna weet je dan hoeveel je terug krijgt.

 

Image